Farmaceutische zorg aan Huis – Apotheek Rijkstraatweg – Hellevoetsluis

Welkom bij Apotheek Rijksstraatweg

Apotheek Rijksstraatweg is één van vier samenwerkende apotheken in Hellevoetsluis. Samen met Apotheek de Struytse Hoeck, Apotheek Helius MC en Apotheek den Bonsen Hoek kunnen wij u een uitgebreid apotheek- en zelfzorg-assortiment aanbieden en staan wij overal in Hellevoetsluis voor u klaar. Onze samenwerking zorgt eveneens voor deskundige kennis en een ruim assortiment om al uw vragen te beantwoorden en u persoonlijke begeleiding te kunnen bieden.

Farmaceutische zorg aan Huis

Elk mens is uniek. Zo ook de zorgbehoefte. Bovendien heeft iedereen eigen wensen. Wij streven ernaar om zorg op maat te leveren. Naast dat we veel spreekkamers hebben waar u in alle rust uw vragen kunt stellen, willen wij dit bereiken door bij u thuis te komen. 

Thuis is de plek waar u het meest op uw gemak bent, waar u de meeste privacy heeft en waar u de medicijnen gebruikt. Het is daarom de beste plek om samen het gebruik van uw medicatie te verbeteren.  Tegenwoordig komen wij ook op afstand bij u thuisDit doen wij door middel van een video-gesprek.

Als resultaat van zes jaar ervaring weten wij inmiddels snel uw vraag en behoefte te herkennen. Geheel naar wens kunnen wij begeleiding op maat leveren. Wij hebben inmiddels nog meer dienstverleningen die we bij u thuis kunnen leveren. Denkt u hierbij aan gezondheidschecks zoals een farmacogenetische test, een vitamine Dbepaling, een medicatiecheck en hulp bij inhalatie-medicatie. Met deze services kunnen we u nog beter en persoonlijker bijstaan bij uw medicatiegebruik. 

Telefoonnummer: 0181-330180
Email: fpz@voorneaanzeeapotheken.nl