Bezorgservice – Apotheek Rijkstraatweg – Hellevoetsluis

Welkom bij Apotheek Rijksstraatweg

Apotheek Rijksstraatweg is één van vier samenwerkende apotheken in Hellevoetsluis. Samen met Apotheek de Struytse Hoeck, Apotheek Helius MC en Apotheek den Bonsen Hoek kunnen wij u een uitgebreid apotheek- en zelfzorg-assortiment aanbieden en staan wij overal in Hellevoetsluis voor u klaar. Onze samenwerking zorgt eveneens voor deskundige kennis en een ruim assortiment om al uw vragen te beantwoorden en u persoonlijke begeleiding te kunnen bieden.

Bezorgservice

Ons toegewijde bezorgteam rijdt zeven dagen per week door heel Hellevoetsluis en omstreken om uw medicatie thuis te bezorgen. U hoeft zelf niet meer langs de apotheek te komen om uw medicijnen op te halen.
Bent u niet thuis op het moment van bezorgen? Dan proberen wij het de volgende werkdag nog een keer.Bent u niet thuis op het moment van bezorgen? We laten natuurlijk een niet-thuis kaartje voor u achter met informatie over de bezorg of ophaal mogelijkheden. Indien uw email of 06-nummer bij ons bekend zijn ontvangt u ook een digitaal berichtje dat wij u gemist hebben.

Heeft u vragen over de bezorging van uw medicijnen? Neem dan ook contact op via info@voorneaanzeeapotheken.nl of bel 0181-330180.
via whatsapp kunt u ons ook een berichtje sturen op het volgende nummer: 06-40568130

Wij bezorgen 7 dagen per week:

Maandag t/m vrijdag: 09:00 – 21:00
Zaterdag: 09:00 – 18:00

Zondag: 11:00 – 17:00