Bezorgservice – Apotheek Rijkstraatweg – Hellevoetsluis

Welkom bij Apotheek Rijksstraatweg

Apotheek Rijksstraatweg is één van vier samenwerkende apotheken in Hellevoetsluis. Samen met Apotheek de Struytse Hoeck, Apotheek Helius MC en Apotheek den Bonsen Hoek kunnen wij u een uitgebreid apotheek- en zelfzorg-assortiment aanbieden en staan wij overal in Hellevoetsluis voor u klaar. Onze samenwerking zorgt eveneens voor deskundige kennis en een ruim assortiment om al uw vragen te beantwoorden en u persoonlijke begeleiding te kunnen bieden.

Bezorgservice

Ons toegewijde bezorgteam rijdt zeven dagen per week door heel Hellevoetsluis en omstreken om uw medicatie thuis te bezorgen. U hoeft zelf niet meer langs de apotheek te komen om uw medicijnen op te halen.
Bent u niet thuis op het moment van bezorgen? Dan proberen wij het de volgende werkdag nog een keer.

In de huidige corona-tijden bezorgen wij automatisch uw medicijnen bij u thuis en waar mogelijk door de brievenbus. Als u liever langs komt of de medicatie niet door de brievenbus wilt ontvangen, neem dan contact met ons op.

Heeft u vragen over de bezorging van uw medicijnen? Neem dan ook contact op via apotheekdenbonsenhoek@ezorg.nl of bel 0181-330180.

Wij bezorgen 7 dagen per week:

Maandag t/m vrijdag: 09:00 – 21:00
Zaterdag: 09:00 – 18:00

Zondag: 11:00 – 17:00