Happyzorg Voorne aan Zee – Apotheek Rijkstraatweg – Hellevoetsluis

Welkom bij Apotheek Rijksstraatweg

Apotheek Rijksstraatweg is één van vier samenwerkende apotheken in Hellevoetsluis. Samen met Apotheek de Struytse Hoeck, Apotheek Helius MC en Apotheek den Bonsen Hoek kunnen wij u een uitgebreid apotheek- en zelfzorg-assortiment aanbieden en staan wij overal in Hellevoetsluis voor u klaar. Onze samenwerking zorgt eveneens voor deskundige kennis en een ruim assortiment om al uw vragen te beantwoorden en u persoonlijke begeleiding te kunnen bieden.

Happyzorg Voorne aan Zee

Happyzorg richt zich op de zorg die u thuis nodig heeft. Samen met u kijken ze wat u zelf nog kunt en waar zij u bij kunnen ondersteunen. Van het verzorgen van een wond tot persoonlijke verzorging en ondersteuning in het laatste stukje van het leven. Door hun specialistische kennis en jarenlange ervaring in de thuiszorg kunnen zij u bieden wat u nodig heeft om zo lang en prettig mogelijk thuis te wonen.

De samenwerkende apotheken den Bonsen Hoek, de Struytse Hoeck en Helius MC komen al zes jaar bij u aan huis. In deze zes jaar hebben zij opgemerkt dat er een grote behoefte was aan extra zorg, hier is deze thuiszorgorganisatie uit voort gekomen.
Zodoende werken zij nauw samen met onze apotheken. Dit heeft als resultaat dat zij snel kunnen handelen wanneer dit nodig is.

Happyzorg, thuiszorg met een glimlach.

Website: www.happyzorg.nl
Telefoonnummer: 0181-330199
Email: voorneaanzee@happyzorg.nl