Herhaalgemak – Apotheek Rijkstraatweg – Hellevoetsluis

Welkom bij Apotheek Rijksstraatweg

Apotheek Rijksstraatweg is één van vier samenwerkende apotheken in Hellevoetsluis. Samen met Apotheek de Struytse Hoeck, Apotheek Helius MC en Apotheek den Bonsen Hoek kunnen wij u een uitgebreid apotheek- en zelfzorg-assortiment aanbieden en staan wij overal in Hellevoetsluis voor u klaar. Onze samenwerking zorgt eveneens voor deskundige kennis en een ruim assortiment om al uw vragen te beantwoorden en u persoonlijke begeleiding te kunnen bieden.

Herhaalgemak

Nooit meer te weinig medicijnen in huis! Ons herhaalgemak neemt de zorgen rondom uw medicijnen van u over.

Wanneer u medicijnen langdurig of misschien wel voor altijd moet gebruiken, moet u steeds een recept aanvragen bij uw huisarts. U krijgt de medicijnen dan later thuisbezorgd of u moet naar de apotheek om ze op te halen. Het komt regelmatig voor dat u meerdere keren deze stappen moet doorlopen omdat u medicijnen gebruikt waarvan de doosjes op verschillende momenten leeg zijn.

Hoe werkt het herhaalgemak?
Het herhaalgemak regelt uw medicatie voor u. U ontvangt elke maand of elke drie maanden uw chronische medicijnen op de manier hoe u het prettig vind.
Wij zorgen ervoor dat we de recepten in huis hebben om uw medicijnen te kunnen verstrekken. Wij houden in de gaten wanneer u bijna geen medicijnen meer in huis zou moeten hebben en wanneer uw medicijnen bijna op zijn, krijgt u van ons een bericht dat u weer nieuwe geleverd krijgt. U hoeft het alleen af te halen in de apotheek, uit de afhaalautomaat of aan te nemen van de bezorger. De rest regelen wij voor u.

Interesse?
Heeft u nog vragen over of interesse in het herhaalgemak, loop dan gerust bij ons binnen.
U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of mailen.
Download hier het inschrijfformulier.